PDA

Pokaż pełną wersje : Jak sie wydostac z venore na thais.


Kevin31
22-08-2003, 20:37
Mam pytanie: Jak się wydostac z venore bez premium account na thais.

MatKus
22-08-2003, 21:50
Wystarczy looknąć na mapę całego świata, (2 różne masz tutaj (http://www.tibia.pl/tibia.php) , a byś znalazł sam. Ale ok, oto i mapka z zaznaczoną na biało drogą. Po drodze wilki, pająki, i to chyba wszystko.
http://www.matkus.neostrada.pl/temp/ven-thais.jpg

eerion
02-09-2003, 06:22
Bo i musisz oczywiście wejść do świątyni w thais i stanąć na portalu. Wcześniej prześlij swoje rzeczy do thais

Crusader Ronax
10-09-2003, 16:07
Czyli jak zacząłem w Venore i przejdę kiedyś do świątyni w Thais, to będę mógł się w razie czego tam respawnąć po śmierci, a nie w Venore?

Yogi
10-09-2003, 17:02
dokladnie tak
teraz jestes zarejestrowany w thais i w tamtejszej swiatyni bedziesz sie respawnowal

eerion
12-09-2003, 06:43
Aha! Nie patrz na twoje statsy aby zobaczyć czy cię przeniosło, bo to się uaktualni po pewnym czasie :D

Starkey
10-04-2004, 21:44
Cześć. Moja siostra ma druidke w Thais i chce sie prznieść do Venore( ma 8 lev. i 1 mlev.). Możecie jeszcze raz zamieścić screena z zaznaczoną bezpieczną drogą, bo obecnej mapy nie widać??
Z góry thnx.

Real Finuko
11-04-2004, 11:15
Wejdź na Tibia.pl i sprawdź:P
Żeby tak moja siostra chciała grać w Tibie...nistety tylko marzenie:P