PDA

Pokaż pełną wersje : gildia bez pacc?


Cypher
29-02-2004, 21:23
Mam pytanko................ czy można dołączyć do jakieś gildii bez wykupinego pacc??

michosz
29-02-2004, 21:30
Dołączyć do gildii możesz dołączyć się bez premium acount, ale żeby założyć gildię musisz mieć pacc. Czasami jednak gildie przyjmują tylko ludzi z pacc-iem. Bo mogą robić UE, bolty...

Cypher
29-02-2004, 21:43
A może zna ktoś jeszcze polską gildie na Valorii??

Pazdzioch
29-02-2004, 21:57
Wejdz na www.tibia.com i tam community, guilds wybierz serv i poczytaj, poszukaj tez na tym albo innym forum, na ewno jest napisane i na pewno jest takowa

cankel
03-03-2004, 14:26
Zna ktoś polską gildie na Julerze. ?(

Bofedojo
06-03-2004, 22:03
Cankel zrob tak jak powiedzial Pazdzioch i poszukaj lub wejdz w dzial "Gildie" i tam poszukaj.

Mathayus
13-03-2004, 16:40
do gildii mozesz wstapi bez pacc ale zeby ja zalozyc mmuszis miec pacc i 4 vice leaderow

Munkol
29-03-2004, 20:28
Oryginalnie dodany przez Cypher
Mam pytanko................ czy można dołączyć do jakieś gildii bez wykupinego pacc??

A widzisz wpadłem na to ale na Valori (na celu tej organizacji .... ;) ....troche sztywno..... mamy na celu zjednoczenie polakow na Valori i zlaczyc ich w kupe ( moga juz nalezec do gildi) ale nasza jest bez pacca :) ) narazie czekam az sie sporo ludzi zapisza potem sie do tych ludzi odezwe a potem zacznie sie zabawa ( mam nadzieje ze ten pomysl rozkwitnie) narazie to poczatek) wiecej info na stronce www.valoria.prv.pl
---------------------------------

BRACTWO VALORIA ;) (http://www.valoria.prv.pl)

Nightcrawler
31-03-2004, 13:44
Tak , ale jezeli tylko sie chcesz dalaczyc , a jezeli chcesz byc Liderem to pacc jest niezbedny.

Munkol
31-03-2004, 15:33
Oryginalnie dodany przez Nightcrawler
Tak , ale jezeli tylko sie chcesz dalaczyc , a jezeli chcesz byc Liderem to pacc jest niezbedny.



zgadzam sie ale na dobry poczatek to jest dobre :P moze kidys ktos wpadnie na przelozenie BRACTWA na GILDIE ale to troche potrwa :)
------------
BRACTWO VALORIA (http://www.valoria.prv.pl)

Shymon(tagin on rubera)
02-04-2004, 22:25
Jest na ruberze jakas polska glidia (ktora przyjmuje Lvl 10+)?????

vepsik
19-05-2004, 23:38
re up^^^^^

nawiazujac do wypowiedzi Pazdziocha wejdz na www.tibia.com i tam przejrzyj gildie dostepne na tym swiecie

nowy0073
01-09-2006, 12:19
zna ktos Polska glidie na Pytheri powiedzcie

Uther92
01-09-2006, 12:31
OMG tak jak już to powiedział vepsik na tibia.com bierzesz community potem guild wybnierasz świat i przegladasz gildie...prosste.

Razor
01-09-2006, 13:02
Zna ktoś polską gildię na:
Aldora
Amera
Antica
Arcania
Askara
Astera
Aurea
Azura
Balera
Berylia
Calmera
Candia
Celesta
Chimera
Danera
Danubia
Dolera
Elera
Elysia
Empera
Eternia
Fortera
Furora
Galana
Grimera
Guardia
Harmonia
Hiberna
Honera
Inferna
Iridia
Isara
Jamera
Julera
Keltera
Kyra
Libera
Lucera
Luminera
Lunara
Malvera
Menera
Morgana
Mythera
Nebula
Neptera
Nova
Obsidia
Ocera
Pacera
Pandoria
Premia
Pythera
Refugia
Rubera
Samera
Saphira
Secura
Selena
Shanera
Shivera
Silvera
Solera
Tenebra
Thoria
Titania
Trimera
Valoria
Vinera
Xantera
Xerena
Zanera ????????????

>joke<

Temat do zamkniecia. Koleś dostał odpowiedz i teraz sie robi z tego biuro ds. propozycji o gildie.

DruidWielki
21-09-2007, 23:38
nie nie musisz miec pacc

Emcess
22-09-2007, 13:10
Dołączyć do gildii możesz dołączyć się bez premium acount, ale żeby założyć gildię musisz mieć pacc. Czasami jednak gildie przyjmują tylko ludzi z pacc-iem. Bo mogą robić UE, bolty...

I tutaj jest pewna niedokładność. Bo jeśli ktoś będzie się go pytał czy chce zostać v-ce itd. Żeby być vice liderem gilldii też trzeba posiadać płatne konto.

Emcess.

Rater
22-09-2007, 13:34
nie nie musisz miec pacc

Fajnie się odpowiada na temat sprzed 3 lat -.-?

JokeY
25-12-2007, 23:39
Mozna dołączyć do gildi ale nie mozna byc jej Vice Leaderem i oczywiście Leaderem xd

Papa_Smerf
28-12-2007, 22:29
Mozna dołączyć do gildi ale nie mozna byc jej Vice Leaderem i oczywiście Leaderem xd

Czy to jest do ch... polskie forum czy zagraniczne. Sprawdźcie w słowniku dzieci. Liderem.

Rehost
28-12-2007, 22:44
Mam pytanko................ czy można dołączyć do jakieś gildii bez wykupinego pacc??

Można i to nie tylko w tibii.