PDA

Pokaż pełn± wersje : Problem Z Gildi±


Faramir z Fortery
22-08-2005, 15:54
X( Mam problem z Gild± otóz kiedy moja Gildia została stworzona Wchodze na Tibie i patrze że złe Hasło Wpisuje czyżby Haker włamał się mi na KONTO ?!

Darth Ryba
22-08-2005, 15:57
Ja mysle ze to nie ma nic wspolnego z gildia. Wiesz jak sie uzywa roznych swinstw to potem tak jest

Faramir z Fortery
22-08-2005, 15:59
A ja nic nie zrobiłem złego chciałem tylkom załorzyć Gildie z kolleg± i jak wpisujemy hasło to pokazuje się Sorry ale hasło jest złe czemu tak jest czy przy tworzeniu Gildi mojr hasło zostało zmienione ?

PS-Ja z Koleg± robili¶my Gildie na Darmowym Koncie można na Darmowym ?

elo moto ble
23-08-2005, 12:45
nie trzba miec pacc np tak jak ja mam ;)

tymon samuraj
23-08-2005, 13:23
jak wlazles w jakiegos linka i wpisales acc/pass
to powiedz kontku papa
hacker ;[